Hoe verkoop ik mijn huis snel?

Samen met iQ Makelaars Amsterdam!

Een huis verkopen in Amsterdam? Dit doe je het snelst en veiligst samen met een makelaar. Bij iQ Makelaars Amsterdam streven we er naar om jouw woning binnen 3 maanden verkocht te hebben, en bovendien doen we er alles aan om uit te komen op de allerbeste verkoopprijs! Benieuwd hoe we dit doen? We vertellen je graag meer over een aantal zaken die van grote invloed zijn in het verkoopproces van een huis.

Neem gerust contact op

Makelaar Amsterdam

De prijsstelling bij het verkopen van de woning

Het bepalen van de vraagprijs van jouw woning is een belangrijke en strategische overweging. Op basis van onze waardebepaling bepalen wij samen met jou voor welke prijs het huis op de markt gepresenteerd gaat worden. Naast een reguliere “vraagprijs” is er ook de mogelijkheid om een “bieden-vanafprijs” te gebruiken. Als makelaar bekijken we samen met jou welke prijsstelling het beste gehanteerd kan worden.

In het bepalen van de prijs concentreren we ons ook op de kandidaat-koper voor jouw woning, en bieden we de ruimte voor een bod boven de reguliere waarde. Bovendien houden we rekening met de zoekcategorieën op woningwebsites zoals Funda. De categorie (vaak per €25.000) waarin jouw woning valt is van grote invloed op de hoeveelheid aandacht die de woning krijgt. De juiste prijsstelling vergroot de kans dat jij de woning verkoopt tegen de hoogst mogelijke prijs.

Vraag jouw waardebepaling aan

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Amsterdam?

  • 24/7 beschikbaar, ook 's avonds en op zaterdag
  • De beste service tegen een scherp tarief
  • Lokale expert, landelijk netwerk
  • Werkwijze op basis van No Cure No Pay
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Hoe verkoop ik mijn huis

Professionele fotografie voor jouw huis

Het is enorm belangrijk dat jouw woning goed overkomt op beeld, en daarom bieden we bij iQ Makelaars Amsterdam professionele fotografie aan als onderdeel van het marketingplan. Voorafgaand aan het maken van de foto's geven we je kosteloos advies over de inrichting, bijvoorbeeld met betrekking tot de meubelschikking of decoratie. Jouw verkoopmakelaar plant de fotografie altijd op een dag met goed weer, omdat dit uiteraard de mooiste foto's oplevert. We maken hoogtefoto's wanneer de woning grondgebonden is, en bovendien kunnen we een drone inschakelen als dit toegevoegde waarde heeft. Met professionele foto's stimuleert iQ Makelaars snelle verkoop van jouw huis in Amsterdam.

Neem gerust contact op

Marketing voor jouw woning

iQ Makelaars Amsterdam is gespecialiseerd in online marketing. We werken volgens een uitgebreide marketingstrategie, waarmee we jouw woning breed onder de aandacht van woningzoekenden brengen. Zo verzorgen we een prominente plaatsing via woningplatforms zoals Funda, Jaap, Pararius en Huislijn, en bovendien kunnen we advertentiecampagnes via Google en sociale media starten. Maar ook offline is de marketing tot in de puntjes verzorgd: we bieden je aansprekende te koop-borden en een unieke verkoopbrochure van jouw huis! Als verkoopmakelaar gebruikt iQ Makelaars alle marketing die nodig is om jouw huis in Amsterdam snel te verkopen.

Meer over onze marketing

Open Huis inplannen

Op de tweede zaterdag nadat jouw huis in de verkoop is gegaan organiseert iQ Makelaars Amsterdam een Open Huis. Met een Open Huis krijgen geïnteresseerden de kans om de woning te bezichtigen, en bovendien laat het ze zien dat er meer mensen zijn die interesse hebben in de woning. Een gewilde woning levert vaak meer op en wordt ook sneller verkocht.
Zijn er al biedingen binnengekomen voor het Open Huis? In dat geval gebruiken we het naderende Open Huis om het budget van een bieder op te rekken. Zo zorgen we ervoor dat we jouw huis verkopen voor de allerbeste prijs!

Meer over onze werkwijze

Wil jij jouw huis verkopen in Amsterdam samen met iQ Makelaars?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Amsterdam
Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020 - 7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.