Werkwijze iQ Makelaars Amsterdam

Dé No Cure No Pay makelaar!

Welkom bij iQ Makelaars Amsterdam, dé ervaren makelaar van Amsterdam! Onze makelaars helpen je graag bij het kopen of verkopen van jouw huis in Amsterdam. Wij werken op basis van No Cure No Pay, waardoor jij geen intrekkingskosten betaalt! Wij beginnen pas aan een verkoopopdracht als wij er vertrouwen in hebben dat wij de woning daadwerkelijk gaan verkopen. Bovendien krijg je bij ons altijd een eerlijk advies, want een goed verkoopresultaat is ook in ons belang. Wil jij de beste begeleiding bij verkoop van jouw huis in Amsterdam?

Neem gerust contact op 

Makelaar Amsterdam

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Amsterdam?

  • Altijd een gratis vrijblijvende waardebepaling
  • Werkwijze op basis van No Cure No Pay
  • Volledige service voor een zeer scherp tarief
  • Specialistische kennis van de lokale markt
  • Dé expert in online marketing
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Snelheid en flexibiliteit, daar staat de makelaar uit Amsterdam voor

iQ Makelaars Amsterdam hanteert een flexibele werkwijze. Om de verkoopkansen te vergroten zijn wij als makelaar werkzaam op momenten dat potentiële kopers juist niet werken. Het is voor ons heel normaal om bezichtigingen in de avond of op zaterdag te begeleiden. Wanneer er interesse is in een bezichtiging zorgen we er bovendien voor dat deze diezelfde of de volgende dag uitgevoerd wordt. Met snelheid in handelen en flexibiliteit maken we als makelaar in Amsterdam écht het verschil bij het verkopen van jouw huis!

Neem gerust contact op

Moderne makelaar Amsterdam: marketingspecialist

Als makelaar in Amsterdam onderscheiden we ons mede door onze specialisatie in online marketing. Via verschillende online tools (Google Ads, sociale media) en woningplatforms (Funda, Jaap, Huislijn) kunnen we jouw woning breed onder de aandacht brengen. Doordat iQ Makelaars Amsterdam onderdeel is van het landelijke iQ Makelaars, staan er op het hoofdkantoor IT-specialisten en een professioneel marketingteam voor ons klaar. Hierdoor krijgt jouw huis in Amsterdam de aandacht die het verdient!

Meer over onze marketingstrategie

Werkwijze - iQ Makelaars Amsterdam

Brancheorganisaties

Alle makelaarskantoren van iQ Makelaars zijn aangesloten bij NVM, beroepsorganisatie Vastgoedpro of brancheorganisatie VBO Makelaars. Hierdoor hebben wij een directe connectie met Funda, en kunnen we jouw woning snel en eenvoudig via dit platform presenteren. Om de aansluiting bij deze brancheorganisaties te behouden, dienen alle aangesloten makelaars hun kennisniveau op peil te houden door jaarlijkse educatie van het SVMNIVO en registratie als (K)RMT.

De aansluiting van een makelaar bij een bracheorganisatie werkt als een keurmerk, omdat kwaliteit gewaarborgd wordt door deze organisaties. Kies daarom altijd voor een erkend makelaarskantoor, zoals iQ Makelaars Amsterdam!

Neem gerust contact met ons op

Vraag ook jouw vrijblijvende waardebepaling aan bij iQ Makelaars Amsterdam!

Vraag een gratis waardebepaling aan

Contact

iQ Makelaars Amsterdam
Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020 - 7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.