Makelaar Amsterdam-Oost

Huis verkopen in Amsterdam-Oost? iQ Makelaars Amsterdam is jouw ervaren makelaar in Amsterdam-Oost. Stadsdeel Amsterdam-Oost heeft verschillende parken, musea en markten. Hierdoor is het dan ook gewilde locatie voor woningzoekenden. iQ Makelaars Amsterdam kent de lokale woningmarkt als geen ander; een huis verkopen in Amsterdam-Oost doe je daarom snel en veilig samen met iQ Makelaars Amsterdam!

Neem gerust contact op

Makelaar Amsterdam-Oost

Waarom iQ Makelaars in Amsterdam-Oost?

  • Snel en flexibel beschikbaar: ook op zaterdag en 's avonds
  • Werkwijze op basis van No Cure No Pay
  • Lokale makelaar, landelijk netwerk
  • Volledige service voor een zeer scherp tarief

Huis verkopen in Amsterdam-Oost

In Amsterdam-Oost vind je een verscheidenheid aan woningen. Nieuwbouw, eengezinswoningen, maar ook appartementen en karakteristieke woningen. Kortom: een gewilde locatie voor veel verschillende woningzoekers. Jouw woning in Amsterdam-Oost verkoop je het beste samen met iQ Makelaars Amsterdam! Als makelaar onderscheiden wij ons door een specialisatie in marketing, snelheid in handelen en onze No Cure No Pay werkwijze. Bovendien hebben wij veel ervaring en kennis van de Amsterdamse woningmarkt. Deze opgedane kennis zetten wij graag in om jouw huis te verkopen in Amsterdam-Oost!

Huis verkopen Amsterdam-Oost

Huis kopen Amsterdam-Oost

iQ Makelaars Amsterdam treedt ook graag op als jouw aankoopmakelaar in Amsterdam-Oost. Het vinden van een geschikte woning in Amsterdam-Oost kan een uitdaging zijn, en daarom zijn onze makelaars er voor jou. We kunnen je bijvoorbeeld ondersteunen bij de zoektocht en tijdens bezichtigingen, maar ook de onderhandelingen en juridische zaken regelen wij voor jou. Een huis kopen in Amsterdam-Oost samen met een makelaar is het altijd waard, en de kosten verdienen zich vrijwel altijd terug. Bovendien scheelt het jou heel veel tijd en moeite. Huis kopen in Amsterdam-Oost? Schakel de hulp van iQ Makelaars Amsterdam in!

Start de zoektocht naar jouw droomhuis

Meer weten over iQ Makelaars als makelaar in Amsterdam-Oost?

Neem via onderstaand formulier vrijblijvend contact op. We helpen je graag verder!

 

Verstuur

Onze makelaarstarieven

Meer weten over de tarieven van onze makelaarsdiensten? We vertellen je graag meer over de kosten in jouw situatie. Neem  geheel vrijblijvend contact op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.

Contact met onze makelaars  Gratis waardebepaling binnen 48 uur 

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Amsterdam
Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020 - 7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.