Makelaar Amsterdam-Oost

Uw huis verkopen in Amsterdam-Oost? iQ Makelaars Amsterdam is uw makelaar in Amsterdam-Oost: wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander! Stadsdeel Amsterdam-Oost heeft verschillende parken, musea en markten. Een gewilde locatie voor huizenzoekers: uw huis verkopen in Amsterdam-Oost doet u dan ook snel samen met iQ Makelaars Amsterdam!

Neem gerust contact op

Makelaar Amsterdam-Oost

Waarom kiezen voor Makelaar Amsterdam-Oost

  • Ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren; wanneer het u uitkomt
  • Altijd een scherp tarief
  • Kennis van de lokale markt
  • Groot netwerk in de regio

Huis verkopen in Amsterdam-Oost

In Amsterdam-Oost vind je een verscheidenheid aan woningen. Nieuwbouw, eengezinswoningen, maar ook appartementen en karakteristieke woningen. Kortom: een gewilde locatie voor huizenzoekers. Een betrouwbare makelaar in Amsterdam-Oost heeft u gevonden in iQ Makelaars: wij werken op basis van No Cure No Pay! Daarom zijn wij altijd gebaat bij een realistische vraagprijs en doen we er alles aan om uw woning voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen.

Huis verkopen Amsterdam-Oost

Gratis Waardebepaling

Wat is uw huis of appartement waard en hoe lang gaat het duren voordat u hem echt verkoopt? Uw makelaar Amsterdam-Oost geeft u gratis advies; een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. iQ Makelaars Amsterdam werkt op basis van No Cure No Pay: zo zijn wij net als u gebaat bij een realistische vraagprijs. Daarom kiest u voor huis verkopen in Amsterdam-Oost: iQ Makelaars Amsterdam!

Vraag een gratis waardebepaling aan

Wilt u contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Verstuur

Onze makelaarstarieven

Meer weten over onze makelaarstarieven en het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van uw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.

Contact met onze makelaars  Gratis waardebepaling binnen 48 uur 

Contact

iQ Makelaars Amsterdam
Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020 - 7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.