Huis verkopen: beste marketing

iQ Makelaars Amsterdam werkt met een uitgebreide marketingstrategie

iQ Makelaars onderscheidt zich als makelaar door een specialisatie in online marketing. Wij brengen jouw woning via verschillende kanalen onder de aandacht bij woningzoekenden, zowel online als offline. Met onze uitgebreide marketingstrategie zorgen we ervoor dat de kansen op snelle en succesvolle verkoop aanzienlijk vergroot worden!

Neem gerust contact op

iQ Marketingstrategie op basis van:

  • Woningplatforms, zoals Funda, Pararius, Jaap en Huislijn
  • Advertentiecampagnes via Google 
  • Promotie via sociale media kanalen
  • Unieke verkoopbrochures (hardcopy en digitaal)

 

Verkoopmakelaar Amsterdam

Online marketing voor jouw woning

Een huis verkopen bestaat uit het creëren van kansen. iQ Makelaars Amsterdam trekt alles uit de kast om deze kansen volledig te benutten. Wij verzorgen professionele fotografie en een pakkende verkooptekst voor jouw woningadvertentie, en plaatsen deze advertentie vervolgens op woningwebsites zoals Funda en Pararius. Daarnaast kunnen we advertentiecampagnes opstarten via Google en sociale media om nóg meer aandacht te genereren.

iQ Makelaars Amsterdam is een flexibel en servicegericht makelaarskantoor. Daarom zijn we ook beschikbaar in de avond en op zaterdag, bijvoorbeeld voor bezichtigingen. Zo geven we alle geïnteresseerden de mogelijkheid om de woning te bekijken. Het bezichtigen van een woning zorgt er uiteraard voor dat mensen sneller overgaan tot het kopen van een woning.

Neem gerust contact met ons op

Expat Homes Holland

iQ Makelaars Amsterdam heeft een eigen internationaal woningplatform, speciaal voor Expats in Nederland: Expat Homes Holland.  Expats zijn een groeiende doelgroep van kapitaalkrachtige woningzoekers, die zich vaak in grotere steden zoals Amsterdam vestigen. Steeds vaker gaan zij over op het kopen van een eigen woning in Nederland. Misschien verkoop jij jouw woning wel aan Expats, samen met iQ Makelaars!

Facebookcampagne voor jouw huis

Als verkoper kun je ook een actieve rol spelen in de marketing voor jouw huis. iQ Makelaars heeft een stap-voor-stap handleiding opgesteld, die je uitlegt hoe je jouw woning actief via jouw Facebook tijdlijn kunt promoten. Uiteraard adverteren wij de woning ook via onze eigen sociale media kanalen. Zo genereren we voldoende aandacht en stimuleren we snelle verkoop van jouw huis in Amsterdam.

Neem contact op voor meer informatie

 

 

Benieuwd wat iQ Makelaars Amsterdam voor jou kan betekenen?

Plan een adviesgesprek in

Contact

iQ Makelaars Amsterdam
Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020 - 7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.