Verkopen aan expats Amsterdam

Wil jij jouw huis verkopen aan expats in Amsterdam? iQ Makelaars Amsterdam is de specialist in verkoop aan expats. Als makelaar in Amsterdam kennen wij de lokale woningmarkt als geen ander! Veel expats in Nederland vestigen zich in Amsterdam. Bij iQ Makelaars zetten we onze kennis en ervaring graag in om jouw woning in Amsterdam aan expats te verkopen!

Neem gerust contact op

Verkopen aan expats Amsterdam

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Amsterdam?

  • Gespecialiseerd in de verkoop aan expats
  • Altijd een scherp makelaarstarief
  • Veel kennis van de lokale woningmarkt
  • Werkwijze op basis van No Cure No Pay

Huis verkopen aan expats Amsterdam

iQ Makelaars Amsterdam specialiseert in de verkoop van woningen aan expats. Expats zijn mensen die tijdelijk naar Nederland toe komen voor werk. Het zijn hoogopgeleide werknemers, die met hun expertise een waardevolle bijdragen kunnen leveren aan een Nederlands bedrijf. Soms komen expats alleen, maar regelmatig nemen zij een partner of gezin mee. Expats zijn een kapitaalkrachtige doelgroep, die steeds vaker overgaan tot het kopen van een huis in Nederland. Een huis verkopen aan expats in Amsterdam is daarom vaak een hele goede optie!

Start met de verkoop van jouw woning

Expat Homes Holland

Expat Homes Holland

Het is voor expats niet altijd makkelijk om te navigeren op de Nederlandse woningmarkt. Daarom heeft iQ Makelaars een woningplatform opgericht, speciaal voor internationale woningzoekenden. Via Expat Homes Holland presenteren wij ons woningaanbod aan expats in Nederland. Ook jouw woning kan hier tussen staan, waardoor de kansen op succesvolle verkoop nog groter worden!

Ga naar Expat Homes Holland

 

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Vraag een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan

Huis verkopen aan expats?

iQ Makelaars Amsterdam is gespecialiseerd in de verkoop aan expats in Amsterdam. Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Verstuur

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Amsterdam
Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020 - 7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.