Makelaar IJburg

Uw huis verkopen in IJburg? iQ Makelaars Amsterdam is uw makelaar in de wijk IJburg: wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander! De wijk IJburg kenmerkt zich door veel water en groen. Op IJburg wonen voornamelijk gezinnen met kinderen. De ruim opgezette en vrolijke wijk is een gewilde locatie voor gezinnen met kinderen. Uw huis verkopen in IJburg doet u snel samen met iQ Makelaars Amsterdam!

Neem gerust contact op

Makelaar IJburg

Waarom kiezen voor Makelaar IJburg

  • Ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren; wanneer het u uitkomt
  • Altijd een scherp tarief
  • Kennis van de lokale markt
  • Groot netwerk in de regio

Huis verkopen in IJburg

Een betrouwbare makelaar in IJburg heeft u gevonden in iQ Makelaars: wij werken op basis van No Cure No Pay! Daarom zijn wij altijd gebaat bij een realistische vraagprijs en doen we er alles aan om uw woning voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen. Een huis verkopen in IJburg is iets waarbij u hulp van een expert nodig heeft: onze makelaars hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt.

Start met nu met verkopen

Diverse koopwoningen

In IJburg zijn diverse koopwoningen te vinden, vooral veel jonge gezinnen trekken naar deze wijk. IJburg heeft veel voorzieningen. Scholen, winkels, restaurants zijn volop te vinden in de wijk. Uw makelaar IJburg helpt u ook met het vinden van een woning: aankoopmakelaar Amsterdam. Wilt u wonen in de wijk IJburg en zoekt u daar hulp bij? Zoek dan niet verder naar uw makelaar IJburg. iQ Makelaars Amsterdam werkt altijd op basis van No Cure No Pay:

Neem gerust contact met ons op

Wat is uw woning waard?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Wilt u contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Amsterdam
Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020 - 7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.