Makelaar IJburg

Op zoek naar een makelaar in IJburg? Zoek dan niet verder: iQ Makelaars Amsterdam is de specialist op de Amsterdamse woningmarkt. Jouw huis verkopen in IJburg doe je snel en veilig samen met iQ Makelaars! Maar ook wanneer je op zoek bent naar een woning in IJburg ondersteunen we je als aankoopmakelaar. De unieke, trendy wijk IJburg kenmerkt zich door veel water en groen. De ruim opgezette wijk is een gewilde locatie, in het bijzonder onder gezinnen met kinderen. Woning kopen of verkopen in IJburg? Met onze unieke werkwijze helpen we je graag bij iQ Makelaars Amsterdam!

Neem gerust contact op

Makelaar IJburg

Makelaar IJburg: iQ Makelaars Amsterdam

  • Dé specialist op de Amsterdamse woningmarkt
  • Service van de hoogste kwaliteit voor een scherp tarief
  • Werkwijze op basis van No Cure No Pay
  • Inzet van de nieuwste marketingtechnieken
  • Persoonlijke en betrokken makelaar

Huis verkopen in IJburg

Een huis verkopen in IJburg doe je het beste samen met een deskundige makelaar. iQ Makelaars Amsterdam heeft jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt. We zetten onze kennis en expertise graag in om jouw woning te verkopen voor de beste prijs en voorwaarden. Gedurende het hele verkoopproces staan wij voor je klaar met advies en begeleiding. Dankzij onze No Cure No Pay werkwijze ben je altijd verzekerd van van eerlijk en transparant advies: als verkoopmakelaar doen we er alles aan om voor jou de beste resultaten te behalen!

Start met nu met de verkoop

Diverse koopwoningen

In IJburg is een diverse woningaanbod te vinden, en bovendie kent IJburg veel voorzieningen. Als makelaar in IJburg helpt iQ Makelaars Amsterdam je ook met het vinden van een woning. Wil jij een huis kopen in IJburg? Doe dit altijd samen met een makelaar! Als makelaar IJburg zorgen wij ervoor dat jij nooit teveel betaalt voor jouw droomwoning. We zetten ons uitgebreide netwerk graag in bij de zoektocht naar een huis. Maar ook met bezichtigingen, onderhandelingen en juridische afrondingen staat jouw aankoopmakelaar in Amsterdam aan je zijde.

Huis kopen in Amsterdam

Start jouw verkooptraject met de vrijblijvende waardebepaling
van iQ Makelaars Amsterdam!

Vraag een gratis waardebepaling aan

Makelaar IJburg | Contact

Meer weten over iQ Makelaars Amsterdam, dé makelaar in IJburg? Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in, en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

 

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Amsterdam
Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020 - 7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.