Makelaar Jordaan

Uw huis verkopen in de Jordaan? iQ Makelaars Amsterdam is uw makelaar in de Jordaan: wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander! Tal van grachten en kleine straatje doorkruisen deze prachtige nostalgische wijk. Oorspronkelijk was de Jordaan een echte volksbuurt, met kleine woningen voor de arbeidersbevolking. Sinds de jaren ‘70 is de Jordaan een populaire wijk om te wonen voor jongeren, studenten en singles met een hoger inkomen. Kortom: een gewilde locatie voor huizenzoekers: uw huis verkopen in de Jordaan doet u dan ook snel samen met iQ Makelaars Amsterdam!

Neem nu contact met ons op

Makelaar Jordaan

Waarom kiezen voor Makelaar Jordaan

  • Ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren; wanneer het u uitkomt
  • Altijd een scherp tarief
  • Kennis van de lokale markt
  • Groot netwerk in de regio

Huis verkopen in de Jordaan

In de Jordaan zijn enorm veel voorzieningen. De wijk beschikt over veel restaurantjes en (eet)cafés, verschillende supermarkten en tal van (basis)scholen en kinderdagverblijven. Amsterdam CS is vlakbij en de bekende 9 straatjes zijn op loopafstand van de nostaligische wijk. Een betrouwbare makelaar in de Jordaan heeft u gevonden in iQ Makelaars: wij werken op basis van No Cure No Pay! Daarom zijn wij altijd gebaat bij een realistische vraagprijs en doen we er alles aan om uw woning voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen. Een huis verkopen in de Jordaan is iets waarbij u hulp van een expert nodig heeft: onze makelaars hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt.

Diverse koopwoningen

In de Jordaan zijn diverse koopwoningen te vinden, veelal etagewoningen. Uw makelaar Jordaan helpt u ook met het vinden van een woning: aankoopmakelaar Amsterdam. Wilt u wonen in de Jordaan en zoekt u daar hulp bij? Zoek dan niet verder naar uw makelaar in de Jordaan. iQ Makelaars Amsterdam werkt altijd op basis van No Cure No Pay: 

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Plan een gratis adviesgesprek

Wilt u contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Amsterdam
Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020 - 7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.