Makelaar Jordaan

Huis kopen of verkopen in de Jordaan? Schakel de hulp in van lokale specialist iQ Makelaars Amsterdam! Tal van grachten en kleine straatje doorkruisen deze prachtige nostalgische wijk. Oorspronkelijk was de Jordaan een echte volksbuurt, met kleine woningen voor de arbeidersbevolking. Sinds de jaren ‘70 is de Jordaan ook populair onder jongeren, studenten en singles met een hoger inkomen. In de Jordaan is dan ook een breed en gevarieerd woningaanbod te vinden. iQ Makelaars is dé No Cure No Pay makelaar in Amsterdam. Onze makelaars zetten hun kennis en ervaring graag in om voor jou de beste resultaten te behalen!

Neem nu contact met ons op

Makelaar Jordaan

Makelaar Jordaan? Kies iQ Makelaars Amsterdam!

  • Persoonlijk advies en volledige service
  • Altijd een scherp makelaarstarief
  • Flexibel beschikbaar: ook buiten kantooruren
  • Veel kennis van de lokale woningmarkt

Huis verkopen in de Jordaan

Wil je jouw huis verkopen in de Jordaan? Laat iQ Makelaars Amsterdam je helpen! iQ Makelaars is een ervaren moderne makelaar in Amsterdam. We zetten de nieuwste marketingtechnieken in om jouw huis in de Jordaan snel te verkopen. Gedurende het verkoopproces staan wij 24/7 klaar voor advies en begeleiding. Bovendien werkt iQ Makelaars op basis van No Cure No Pay, waardoor jij pas betaalt zodra jouw woning ook echt verkocht is! Hierdoor ben je altijd verzekerd van realistisch advies, bijvoorbeeld over de vraagprijs en het verkooptraject van jouw woning.

iQ Makelaars Amsterdam: ook jouw aankoopmakelaar!

De Jordaan is een fijne plek om te wonen. De wijk beschikt over veel restaurantjes en (eet)cafés, verschillende supermarkten en tal van (basis)scholen en kinderdagverblijven. Amsterdam CS is vlakbij en de bekende 9 straatjes zijn op loopafstand van de nostalgische wijk. In de Jordaan zijn diverse koopwoningen te vinden, veelal etagewoningen. Als makelaar in de Jordaan helpen we je ook met het vinden van een woning: iQ Makelaars is jouw aankoopmakelaar Amsterdam! Wij komen op voor jouw belangen, en zorgen ervoor dat je nooit teveel betaalt. Een huis kopen in de Jordaan doe je snel en veilig met iQ Makelaars!

Neem vrijblijvend contact op

Huis verkopen Jordaan? Start met de gratis waardebepaling van iQ Makelaars Amsterdam!

Vraag een gratis waardebepaling aan

Neem contact op met dé Jordaan makelaar!

Vul vrijblijvend onderstaand formulier in voor meer informatie over iQ Makelaars Amsterdam.

 

Verstuur

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Amsterdam
Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020 - 7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.