Wil jij makelaar worden?

Sluit je aan bij iQ Makelaars! Met de unieke franchiseformule van iQ Makelaars krijg jij de kans om je eigen succesvolle makelaarskantoor te starten. Zo werk je samen met iQ Makelaars, maar kun je toch ondernemen op je eigen manier.

Als iQ Makelaar deel je mee in het succes. Je geniet de voordelen van landelijke slagkracht en marketing, en bovendien ontvang je coaching vanuit het hoofdkantoor. Binnen je eigen rayon ga je aan de slag met het opbouwen van jouw makelaarskantoor. Word ook iQ Makelaar, en maak een vliegende start in makelaardij!

  • Landelijke slagkracht
  • Leadgeneratie
  • Starten tijdens opleiding door coaching

Download hier meer informatie

iQ Makelaars

De voordelen van iQ Makelaars:

  • Geen makelaarspapieren benodigd: start tijdens je opleiding
  • Jarenlange ervaring in begeleiding, coaching, sales en makelaardij
  • Leadgeneratie vanuit het hoofdkantoor
  • Elke woning een tophuis door lokale websites
  • Landelijke slagkracht van het merk iQ Makelaars

Historie en kernwaarden iQ Makelaars 

iQ Makelaars vindt zijn oorsprong in de verhuurmakelaardij (123Wonen). Zaken die deze formule tot een succes maakten, zoals snelheid in handelen, werken buiten kantooruren en marketingspecialisatie worden nu door iQ Makelaars ingezet bij het verkopen van woningen.

Heb je jouw opleiding nog niet afgerond? Ook zonder makelaarspapieren kun je bij ons starten als partner. Vanuit het hoofdkantoor bieden we je coaching en begeleiding, en verzorgen wij de plaatsing op diverse woningwebsites. Naast een prominente Funda plaatsing met alle foto’s zorgen wij voor extra marketing via Google en sociale media.

iQ Makelaars vindt dat je als makelaar pas wat mag verdienen als je je werk goed gedaan hebt. Daarom werken wij op basis van No Cure No Pay. Opdrachtgevers betalen bij ons nooit intrekkingskosten.

Meer informatie over iQ Makelaars

Vastgoedpro óf VBO Makelaar, bewust géén NVM

De kantoren van iQ Makelaars zijn aangesloten bij beroepsorganisatie Vastgoedpro of brancheorganisatie VBO Makelaars. Zo hebben wij een directe koppeling met Funda en kunnen alle woningen prominent gepresenteerd worden! iQ Makelaars is een moderne en innovatie formule, en wij zijn van mening dat VastgoedPro en VBO ons de meeste vrijheid bieden in het voeren van makelaardij.

Makelaar worden zonder diploma

Wil jij ook iQ Makelaar worden?

Stuur jouw CV en motivatie naar:
info@iqmakelaars.nl

Of kijk voor meer informatie op:
www.iqmakelaarworden.nl

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Amsterdam
Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020 - 7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.