iQ Makelaars Amsterdam

Wees welkom bij iQ Makelaars Amsterdam: dé specialist op de Amsterdamse woningmarkt. Wij doen er alles aan om jouw woning te verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. Makelaar Jarl Brouwer haalt alles uit de kast om voor jou de beste resultaten te behalen. Wacht niet langer, maar laat iQ Makelaars je helpen bij het aankopen of verkopen van een woning!

Contact met iQ Makelaars

Makelaar Amsterdam

De voordelen van iQ Makelaars Amsterdam:

  • De specialist in het verkopen en kopen van huizen
  • No Cure No Pay makelaar
  • Ook werkzaam op zaterdag en na 5 uur
  • Gespecialiseerd online marketing
  • Gratis en vrijblijvende waardebepaling

Maak kennis met één van onze makelaars

Aangenaam! Mijn naam is Jarl Brouwer. Ik ben een nuchtere Amsterdamse makelaar met het hart op de tong. Doordat ik al meer dan 15 jaar werkzaam ben in het vastgoed heb ik een groot netwerk van hypotheekadviseurs, taxateurs en collegae makelaars in Amsterdam en omstreken. Ik ga altijd voor 100% tevreden klanten, en zet dan ook altijd een stapje extra om het beste resultaat neer te zetten.

Jarl Brouwer - iQ Makelaars Amsterdam

jarlb@iqmakelaars.nl

 

Verkoopmakelaar Amsterdam

Benieuwd wat iQ Makelaars Amsterdam voor jou kan betekenen?

Plan een adviesgesprek in

Verkoopproces: marketing en ondersteuning

iQ Makelaars Amsterdam haalt alles uit de kast om het verkoopproces van jouw woning te stimuleren. Middels ons uitgebreide marketingpakket brengen we jouw woning breed onder de aandacht van woningzoekenden. Wij plaatsen jouw woning op Funda en alle andere grote woning websites zoals Jaap, Huislijn etc, en bovendien kunnen we een Google én een Facebook campagne inrichten waarin wij focussen op de sterke punten van jouw woning.

Om iedereen de kans te geven om jouw woning te bekijken hanteren wij flexibele werkwijze: het begeleiden van bezichtigingen op zaterdag en na vijven is voor ons heel normaal. Bovendien organiseren we altijd een Open Huis voor jouw woning, zonder extra kosten. Bij elk aspect van het verkoopproces bieden we je de begeleiding die nodig is om jouw woning in Amsterdam snel en veilig te verkopen!

Meer over ons verkoopproces

Gratis waardebepaling Amsterdam

Benieuwd naar de waarde van jouw woning? iQ Makelaars Amsterdam geeft je gratis advies hierover, middels onze vrijblijvende waardebepaling. Op basis van de woningkenmerken, Calcasa, Kadaster en de huidige woningmarkt komen we binnen 48 uur met gratis advies over de verkoopprijs en het verkooptraject van jouw woning. Dankzij onze No Cure No Pay werkwijze ontvang je altijd eerlijk en realistisch advies: een goed verkoopresultaat is voor ons net zo belangrijk als voor jou. Vraag daarom nu jouw gratis waardebepaling in Amsterdam aan!

Vraag jouw gratis waardebepaling aan
 

Meer weten over onze werkwijze?

Werkwijze iQ Makelaars Amsterdam

Contact

iQ Makelaars Amsterdam
Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020 - 7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.