Aankoopmakelaar Amsterdam

Huis kopen met makelaar in Amsterdam?

Een aankoopmakelaar helpt je bij de aankoop van een huis. Zeker in de huidige markt is het raadzaam om professionele begeleiding te krijgen bij de aankoop van een nieuwe woning. Snelheid en doortastendheid zijn vereist, en ook bij het bieden is het belangrijk dat je met beide benen op de grond blijft staan. iQ Makelaars Amsterdam is een ervaren makelaar en heeft veel kennis van de lokale woningmarkt. Het is onze taak om er voor te zorgen dat jij nooit teveel betaalt voor jouw droomwoning.

Neem gerust contact met ons op

 

Aankoopmakelaar Amsterdam

Als aankoopmakelaar kan iQ Makelaars Amsterdam je helpen met:

  • De zoektocht naar jouw droomhuis
  • Begeleiding bij een bezichtiging
  • Advies over de prijs en bouwkundige aspecten
  • Onderhandelen namens jou
  • Controleren van de koopovereenkomst
  • Juridische afwikkelingen

Woning kopen in Amsterdam

Een woning kopen in Amsterdam doe je het beste samen met aankoopmakelaar iQ Makelaars! Een aankoopmakelaar werkt te allen tijde in het belang van de koper. Wij gaan met je mee naar bezichtigingen en doen er alles aan om onze bevindingen zo goed mogelijk met jou te delen. We maken notities, inspecteren de woning en op basis van onze marktkennis vormen we zo een gefundeerde mening. Als aankoopmakelaar adviseren we je over een realistische aankoopprijs, bouwtechnische aspecten en de aankoopstrategie. iQ Makelaars Amsterdam staat voor snel handelen, en daarom gaan wij graag in de avonduren en op zaterdag met u mee naar bezichtigingen. Jouw aankoopmakelaar staat altijd klaar voor jou: jouw belangen staan centraal!

Bekijk meer over onze werkwijze

Aankoopmakelaar: onderhandelen

Onderhandelen is uiteraard onze sterkste kwaliteit: wij zorgen als aankoopmakelaar dat jij de laagst mogelijke prijs betaalt voor jouw droomwoning. Zodra je tot aankoop van de woning wil overgaan kan iQ Makelaars Amsterdam namens jou een bieding uitbrengen. Wij onderhandelen over de aankoopprijs en bespreken de bijbehorende voorwaarden, zoals voorbehoud van financiering of van een bouwtechnische keuring. In deze fase wordt geprobeerd om partijen tot elkaar te laten komen, en als dit succesvol is dan kan de concept koopovereenkomst worden opgemaakt. Een aankoopmakelaar is een goede investering: het scheelt je tijd en moeite, en de kosten verdienen zich vrijwel altijd terug!

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Aankoopmakelaar Amsterdam - iQ Makelaars Amsterdam

Afronding van aankoop van de woning

Als partijen met elkaar tot overeenstemming zijn gekomen, dan vindt de juridische afwikkeling plaats. Jouw aankoopmakelaar van iQ Makelaars Amsterdam neemt de concept koopovereenkomst zelf door en zal deze daarna met jou doornemen. Zodra de overeenkomst helemaal duidelijk is voor de koper en er geen vragen meer zijn dan zal tot ondertekening worden overgegaan. Ook bij de eindinspectie en de eigendomsoverdracht bij de notaris zal jouw iQ aankoopmakelaar meegaan. Indien nodig bieden wij nazorg.

Wil jij een huis kopen in Amsterdam, en zou je daar hulp bij willen? iQ Makelaars Amsterdam treedt graag op als jouw aankoopmakelaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Neem contact met ons op

Neem contact op met aankoopmakelaar iQ Makelaars Amsterdam voor kennismaking en de mogelijkheden. 

 

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Amsterdam
Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020 - 7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.