Aankoopmakelaar Amsterdam

Huis kopen met makelaar in Amsterdam?

Een aankoopmakelaar schakelt u in om u te helpen bij de aankoop van een huis. Juist in de huidige markt is het raadzaam om professionele begeleiding te krijgen bij de aankoop van een nieuwe woning. Snelheid en doortastendheid is geboden en ook bij het bieden is het belangrijk dat u niet teveel betaalt en met beide benen op de grond blijft staan. iQ Makelaars Amsterdam is een ervaren makelaar en heeft veel kennis van de lokale woningmarkt.

Neem gerust contact met ons op

Aankoopmakelaar Amsterdam

Als aankoopmakelaar iQ Makelaars Amsterdam kan u onder andere ondersteunen met:

  • Zoeken naar een woning;
  • Begeleiden van u bij een bezichtiging;
  • Adviseren over een realistische prijs en bouwkundige aspecten;
  • Onderhandelen namens u en het controle van de koopovereenkomst;
  • Juridische afwikkelingen.

Zoektocht naar een woning in Amsterdam en omgeving

Een aankoopmakelaar helpt de koper, deze treedt op namens koper en dient ook het belang van de koper. Wij gaan met u mee naar bezichtigingen en doen er alles aan om onze bevindingen zo goed mogelijk met u te delen. Er zijn notities gemaakt, de woning is geïnspecteerd en op basis van onze markt-kennis kunnen we een gefundeerde mening vormen. Wij zullen u adviseren over een realistische aankoopprijs, bouwtechnische aspecten en de aankoopstrategie met u bespreken. iQ Makelaars Amsterdam staat voor snel handelen, daarom gaan wij graag in de avonduren en op zaterdag met u mee naar bezichtigingen. Meer weten over onze werkwijze?

Bekijk meer over onze werkwijze

Als aankoopmakelaar helpen wij bij onderhandelen

Onderhandelen is uiteraard ons sterke punt: wij zorgen als aankoopmakelaar dat u de laagst mogelijke prijs betaalt voor uw droomhuis. Zodra u tot aankoop van de woning wil overgaan dan kan iQ Makelaars Amsterdam namens u een bieding uitbrengen. Wij onderhandelen over de aankoopprijs en bespreken de bijbehorende voorwaarden. Hierbij valt te denken aan voorbehoud financiering of voorbehoud van een bouwtechnische keuring. In deze fase wordt geprobeerd om partijen tot elkaar te laten komen, als dit succesvol is dan kan de concept koopovereenkomst worden opgemaakt. Een aankoopmakelaar is een goede investering, het scheelt u veel tijd en moeite. 

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Amsterdam als aankoopmakelaar

  • Ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren; wanneer het u uitkomt.  
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio.

Afronding van de aankoop van de woning

Als partijen met elkaar tot overeenstemming zijn gekomen, dan vindt de juridische afwikkeling plaats. Uw aankoopmakelaar van iQ Makelaars Amsterdam neemt de concept koopovereenkomst zelf door en zal deze daarna met u doornemen. Zodra de overeenkomst helemaal duidelijk is voor de koper en er geen vragen meer zijn dan zal tot ondertekening worden overgegaan. Ook bij de eindinspectie en de eigendomsoverdracht bij de notaris zal uw iQ aankoopmakelaar met u meegaan. Indien nodig bieden wij nazorg.

Wilt u een huis kopen en zou u daar hulp bij willen? iQ Makelaars Amsterdam treedt graag op als uw aankoopmakelaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Neem contact met ons op

Huis kopen Amsterdam

Neem contact op met iQ Makelaars Amsterdam voor kennismaking en de mogelijkheden. 

 

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Amsterdam
Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020 - 7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.