iQ Makelaars; ook uw aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar schakelt u in om u te helpen bij de aankoop van een huis. Juist in de huidige markt is het raadzaam om professionele begeleiding te krijgen bij de aankoop van een nieuwe woning. Snelheid en doortastendheid is geboden en ook bij het bieden is het belangrijk dat u niet teveel betaalt en met beide benen op de grond blijft staan. iQ Makelaars Amsterdam is een ervaren makelaar en heeft veel kennis van de lokale woningmarkt.

Zoektocht naar een woning in Amsterdam en omgeving

Een aankoopmakelaar helpt de koper, deze treedt op namens koper en dient ook het belang van de koper. Wij gaan met u mee naar bezichtigingen en doen er alles aan om onze bevindingen zo goed mogelijk met u te delen. Er zijn notities gemaakt, de woning is geïnspecteerd en op basis van onze markt-kennis kunnen we een gefundeerde mening vormen. Wij zullen u adviseren over een realistische aankoopprijs, bouwtechnische aspecten en de aankoopstrategie met u bespreken. iQ Makelaars staat voor snel handelen, daarom gaan wij graag in de avonduren en op zaterdag met u mee naar bezichtigingen. Meer weten over onze werkwijze?

Als aankoopmakelaar helpen wij bij onderhandelen

Onderhandelen is uiteraard ons sterke punt: wij zorgen als aankoopmakelaar dat u de laagst mogelijke prijs betaalt voor uw droomhuis. Zodra u tot aankoop van de woning wil overgaan dan kan iQ Makelaars Amsterdam namens u een bieding uitbrengen. Wij onderhandelen over de aankoopprijs en bespreken de bijbehorende voorwaarden. Hierbij valt te denken aan voorbehoud financiering of voorbehoud van een bouwtechnische keuring. In deze fase wordt geprobeerd om partijen tot elkaar te laten komen, als dit succesvol is dan kan de concept koopovereenkomst worden opgemaakt. Een aankoopmakelaar is een goede investering, het scheelt u veel tijd en moeite. 

Neem contact met ons op

Afronding van de aankoop van de woning

Als partijen met elkaar tot overeenstemming zijn gekomen, dan vindt de juridische afwikkeling plaats. Uw aankoopmakelaar van iQ Makelaars Amsterdam neemt de concept koopovereenkomst zelf door en zal deze daarna met u doornemen. Zodra de overeenkomst helemaal duidelijk is voor de koper en er geen vragen meer zijn dan zal tot ondertekening worden overgegaan. Ook bij de eindinspectie en de eigendomsoverdracht bij de notaris zal uw iQ aankoopmakelaar met u meegaan. Indien nodig bieden wij nazorg.

Wilt u een huis kopen en zou u daar hulp bij willen? iQ Makelaars Amsterdam treedt graag op als uw aankoopmakelaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Aankoopmakelaar Amsterdam

 

Verstuur

Contact

Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

020 - 7657400

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

amsterdam@iqmakelaars.nl