Makelaar Amsterdam-Zuid

iQ Makelaars Amsterdam is zeer actief als makelaar in Amsterdam-Zuid. Amsterdam-Zuid is een bruisend gebied dat het kunstzinnige hart van de stad vertegenwoordigd. Musea, muziekzalen, luxe winkels en culinaire restaurants zijn volop te vinden in Amsterdam-Zuid. Wilt u uw huis verkopen in Amsterdam-Zuid? Dan kunnen wij u hierbij zeker helpen.

Huis verkopen in Amsterdam-Zuid

Amsterdam-Zuid is een nette stadswijk waar je prettig kunt wonen. Veel ruimte en veel groen; een fijne plek voor gezinnen. Het Vondelpark is om de hoek waar je heerlijk kunt wandelen, sporten of picknicken. Ook ligt de buurt de Pijp in Amsterdam-Zuid. Deze kant van Amsterdam-Zuid trekt veel jongeren, studenten en kunstenaars. Wilt u uw huis verkopen in Amsterdam-Zuid? Of wilt u een woning aankopen? iQ makelaars Amsterdam is uw makelaar in Amsterdam-Zuid: wij hebben vele jaren ervaring op de lokale woningmarkt en weten precies hoe uw woning het beste in de markt gezet kan worden.

Gratis Waardebepaling

Wat is uw huis of appartement waard en hoe lang gaat het duren voordat u hem echt verkoopt? Uw makelaar Amsterdam-Zuid geeft u gratis advies; een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. iQ Makelaars Amsterdam werkt op basis van No Cure No Pay: zo zijn wij net als u gebaat bij een realistische vraagprijs. Daarom kiest u voor huis verkopen in Amsterdam-Zuid: iQ Makelaars Amsterdam!

Waarom kiezen voor Makelaar Amsterdam-Zuid

  • Ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren; wanneer het u uitkomt
  • Altijd een scherp tarief
  • Kennis van de lokale markt
  • Groot netwerk in de regio

Wilt u contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

Verstuur

Contact

Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

020 - 7657400

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

amsterdam@iqmakelaars.nl