Gratis waardebepaling woning Amsterdam

De waarde van jouw woning binnen 48 uur

Ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning of appartement in Amsterdam, bijvoorbeeld omdat je van plan bent om je huis te verkopen? Vraag dan de vrijblijvende waardebepaling aan van iQ Makelaars Amsterdam! We geven je gratis advies over jouw woningwaarde, en stellen vast voor welke prijs jouw huis een goede kans maakt om verkocht te worden.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Waardebepaling Amsterdam

Onze waardebepaling is op basis van:

  • Kenmerken en bijzonderheden van de woning
  • Huidig woningaanbod: hiermee vergelijkt de kandidaat-koper ook!
  • Welke woningen zijn er recent verkocht en nog zichtbaar online?
  • Onderzoek door middel van het Kadaster
  • Rapportage door Calcasa

De waardebepaling van iQ Makelaars Amsterdam

iQ Makelaars Amsterdam biedt je kosteloos advies over de waarde van jouw woning. Eén van onze makelaars komt graag bij je langs voor een gratis waardebepaling. Na het opmeten van de woning en het bespreken van de mogelijkheden, werken wij de waardebepaling verder uit op kantoor. We baseren ons hierbij ook op de huidige woningmarkt, en kijken bijvoorbeeld naar vergelijkbare te koop-staande en recentelijk verkochte woningen. Ook nemen we online beschikbare gegevens van het Kadaster en Calcasa mee in de berekening.

Binnen 48 uur geven we je advies over de waarde van jouw woning en het verkoopproces. Dankzij onze werkwijze op basis van No Cure No Pay ben je altijd verzekerd van eerlijk en reëel advies: een goed verkoopresultaat is ook in ons belang!

Meer over onze werkwijze

 

Waardebepaling mede door Calcasa

iQ Makelaars Amsterdam baseert zich in het uitvoeren van een waardebepaling ook op Calcasa. Calcasa is een onafhankelijk bedrijf dat specialiseert in geautomatiseerde waardering van onroerend goed voor hypotheek- en vastgoedorganisaties. Op basis van landelijke statistieken wordt de waarde van jouw woning bepaald.

Het door Calcasa ontwikkelde Automated Valuation Model voor de waardebepaling van individuele woningen en portefeuilles wordt internationaal erkend voor zijn nauwkeurigheid en betrouwbaarheid door instanties in de financiële- en taxatiewereld.

Ik wil een waardebepaling

Vraag jouw gratis waardebepaling aan via onderstaand formulier.

De ervaren makelaars van iQ Makelaars Amsterdam helpen je graag verder!

 

Vraag een waardebepaling aan

Object gegevens

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Amsterdam
Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020 - 7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.