Huis verkopen Amsterdam

Wil je een huis verkopen in Amsterdam? Een huis verkopen is een grote en spannende stap, en daarom is het belangrijk om een betrouwbare makelaar te vinden die goed bij je past. iQ Makelaars Amsterdam is een ervaren en professionele makelaar, die je graag helpt bij het verkopen van jouw woning in Amsterdam. Met onze persoonlijke en flexibele werkwijze leveren we altijd maatwerk: jij staat centraal! iQ Makelaars Amsterdam zet nieuwe marketingtechnieken en ouderwetse kwaliteit in om het beste resultaat te behalen.

Neem gerust contact op

Huis verkopen Amsterdam

Dáárom kies je voor iQ Makelaars Amsterdam:

  • Persoonlijke en gedreven makelaar
  • De beste resultaten voor een scherp tarief
  • Kennis van de lokale Amsterdamse markt
  • Groot netwerk in de regio
  • Altijd op basis van No Cure No Pay

Elke kans op verkoop van het huis meepakken

Ons woningaanbod wordt maandelijks door vele bezoekers bekeken. Ook jouw huis wordt dus door iQ Makelaars Amsterdam uitgebreid onder de aandacht gebracht! Als makelaar in Amsterdam werken we met moderne marketing en een flexibele werkwijze. Via verschillende woningplatforms en kanalen genereren we veel aandacht voor jouw woning. Bovendien doen we aan bezichtigingen op zaterdag en in de avonduren waardoor iedereen genoeg mogelijkheden heeft om het huis te bekijken. Een huis verkopen draait immers om het creëeren van kansen, en iQ Makelaars Amsterdam pakt alle kansen op verkoop van jouw woning mee!

Onze marketingstrategie

Verkoop huis Amsterdam

Weten wat jouw woning in Amsterdam waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Uw huis verkopen - iQ Makelaars Amsterdam

Huis verkopen Amsterdam: iQ Makelaars

iQ Makelaars Amsterdam valt onder het landelijke iQ Makelaars. Vanuit heel het land zijn we actief op de woningmarkt, en daardoor combineren we landelijke slagkracht met lokale snelheid en marktkennis. Hierdoor heeft iQ Makelaars Amsterdam toegang tot landelijke marketing voor jouw woning en gespecialiseerde juridische ondersteuning vanuit het hoofdkantoor. 

Bij het verkopen van jouw huis in Amsterdam hanteert iQ Makelaars Amsterdam altijd een No Cure No Pay werkwijze. Hierdoor ben je verzekerd van eerlijk en reëel advies, bijvoorbeeld over de vraagprijs van jouw woning. Wij doen er alles aan om jouw huis te verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden, want een goed verkoopresultaat is ook in ons belang. Huis verkopen? Kies iQ Makelaars Amsterdam als jouw aankoopmakelaar!

Jouw huis verkopen in Amsterdam samen met iQ Makelaars?

Neem vrijblijvend contact op

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Amsterdam
Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020 - 7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.