Makelaar Vondelbuurt

Uw huis verkopen in de Vondelbuurt? iQ Makelaars Amsterdam kent de lokale woningmarkt als geen ander! wij zijn uw makelaar in de Vondelbuurt. De Vondelbuurt is gelegen in stadsdeel Amsterdam oud-west en heeft veel te bieden. Uiteraard het mooie Vondelpark, maar ook diverse sportscholen en vele restaurants, cafés en nachtclubs. Kortom: een gewilde locatie voor huizenzoekers: uw huis verkopen in de Vondelbuurt doet u dan ook snel samen met iQ Makelaars Amsterdam!

Neem gerust contact op

Makelaar Vondelbuurt

Waarom kiezen voor Makelaar Vondelbuurt

  • Ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren; wanneer het u uitkomt
  • Altijd een scherp tarief
  • Kennis van de lokale markt
  • Groot netwerk in de regio

Huis verkopen in de Vondelbuurt

Een huis verkopen in de Vondelbuurt in Amsterdam is iets waarbij u hulp van een expert nodig heeft: onze makelaars hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt. iQ Makelaars Amsterdam werkt op basis van No Cure No Pay! Daarom zijn wij altijd gebaat bij een realistische vraagprijs en doen we er alles aan om uw woning voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen. 

Diverse koopwoningen

In de Vondelbuurt zijn diverse koopwoningen te vinden, veelal boven- en benedenwoningen. Uw makelaar Vondelbuurt helpt u ook met het vinden van een woning: aankoopmakelaar Amsterdam. Wilt u wonen in de Vondelbuurt in Amsterdam en zoekt u daar hulp bij? Zoek dan niet verder naar uw makelaar van de Vondelbuurt. iQ Makelaars Amsterdam werkt altijd op basis van No Cure No Pay

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Amsterdam
Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020 - 7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.