Makelaar Vondelbuurt

iQ Makelaars Amsterdam is jouw makelaar in de Vondelbuurt. Wil jij een woning kopen of verkopen in deze prachtige, luxe buurt? iQ Makelaars zet haar kennis en ervaring graag in om voor jou de beste resultaten te behalen. De Vondelbuurt is gelegen in stadsdeel Amsterdam-West en heeft veel te bieden. Naast het mooie Vondelpark is er ook een ruim aanbod aan voorzieningen te vinden. Als makelaar in de Vondelbuurt heeft iQ Makelaars veel kennis van de lokale woningmarkt, en bovendien zijn we gespecialiseerd in online marketing. We zetten onze unieke werkwijze graag in bij het aankopen of verkopen van jouw huis in de Vondelbuurt!

Meer over onze werkwijze

 

Makelaar Vondelbuurt

iQ Makelaars: dé makelaar in de Vondelbuurt

  • Specialist op de Amsterdamse woningmarkt
  • Focus op moderne marketingtechnieken
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding
  • Altijd op basis van No Cure No Pay

Huis verkopen in de Vondelbuurt

Een huis verkopen in de Vondelbuurt in Amsterdam is een grote, belangrijke stap. Schakel daarom de hulp in van iQ Makelaars Amsterdam, dé ervaren makelaar in de Vondelbuurt. Bij ons staan jouw belangen centraal: we doen er alles aan om jouw woning voor de beste prijs en voorwaarden te verkopen! iQ Makelaars Amsterdam werkt bovendien volgens een No Cure No Pay werkwijze, waardoor jij pas hoeft te betalen wanneer jouw woning verkocht is. Als verkoopmakelaar hebben wij hierdoor ook baat bij het beste verkoopresultaat, dus je bent verzekerd van de beste begeleiding en eerlijk advies. 

Gratis waardebepaling Vondelbuurt

iQ Makelaars Amsterdam biedt je een gratis advies over de waarde van jouw woning in de Vondelbuurt: een vrijblijvende waardebepaling! Deze waardebepaling is een belangrijke eerste stap in het verkoopproces van jouw woning. Eén van onze makelaars komt graag langs om kennis te maken en de woning op te nemen. Na uitgebreid en nauwkeurig onderzoek komen wij binnen 48 uur met reëel advies over de verkoopprijs en verkooptijd van jouw woning. Wacht niet langer, en vraag direct een waardebepaling aan voor jouw huis in de Vondelbuurt!

Vraag jouw gratis waardebepaling aan

Makelaar Vondelbuurt - Contact

Benieuwd wat iQ Makelaars Amsterdam voor jou kan betekenen? We helpen je graag verder: neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier!

 

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Amsterdam
Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020 - 7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.