VBO Makelaar Amsterdam

Uw huis verkopen in Amsterdam? iQ Makelaars Amsterdam is uw VBO-makelaar in Amsterdam: wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander! Deze prachtige stad heeft voor iedereen wat te bieden. Een gewilde locatie voor huizenzoekers: uw huis verkopen in Amsterdam doet u dan ook snel samen met iQ Makelaars Amsterdam!

Huis verkopen in Amsterdam

Een betrouwbare VBO-makelaar Amsterdam heeft u gevonden in iQ Makelaars: wij werken op basis van No Cure No Pay! Daarom zijn wij altijd gebaat bij een realistische vraagprijs en doen we er alles aan om uw woning voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen. Een huis verkopen in Amsterdam is een kwestie waarbij u hulp van een expert nodig heeft: onze makelaars hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt.

Gratis Waardebepaling

Wat is uw huis of appartement waard en hoe lang gaat het duren voordat u hem echt verkoopt? Uw VBO-makelaar Amsterdam geeft u gratis advies; een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. iQ Makelaars Amsterdam werkt op basis van No Cure No Pay: zo zijn wij net als u gebaat bij een realistische vraagprijs.Daarom kiest u voor huis verkopen Amsterdam: iQ Makelaars Amsterdam! 

Waarom kiezen voor VBO Makelaar Amsterdam

  • Ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren; wanneer het u uitkomt
  • Altijd een scherp tarief
  • Kennis van de lokale markt
  • Groot netwerk in de regio

Wilt u contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

Verstuur

Contact

Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

020 - 7657400

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

amsterdam@iqmakelaars.nl