VBO Makelaar Amsterdam

Op zoek naar een VBO Makelaar in Amsterdam voor het verkopen van jouw huis? iQ Makelaars Amsterdam is dé professionele VBO makelaar vam Amsterdam. We zetten onze kennis van de woningmarkt en onze jarenlange ervaring graag in om voor jou de beste resultaten te behalen. Als VBO Makelaar in Amsterdam weten we precies wat jouw woning nodig heeft om snel verkocht te worden.

Neem gerust contact op

VBO Makelaar Amsterdam

iQ Makelaars: VBO Makelaar Amsterdam

  • Dé lokale specialist op de Amsterdamse woningmarkt
  • Altijd een zeer scherp makelaarstarief
  • Inzet van de nieuwste marketingtechnieken
  • Werkwijze op basis van No Cure No Pay
  • Onderdeel van groot regionaal en landelijk netwerk

VBO Makelaar in Amsterdam

iQ Makelaars Amsterdam is aangesloten bij VBO Makelaars. Hierdoor zijn onze makelaars verplicht hun kennisniveau op peil te houden door jaarlijkse educatie van het SVMNIVO en registratie als (K)RMT. Het kiezen voor een VBO makelaar geeft je dan ook zekerheid van kwaliteit. We hebben bewust gekozen voor aansluiting bij het VBO, want als VBO makelaar Amsterdam krijgen we veel vrijheid in ondernemenschap en marketing. Dit past goed bij onze flexibele en moderne werkwijze. Kies daarom voor iQ Makelaars: VBO Makelaar Amsterdam bij het kopen of verkopen van een huis!

Start met de verkoop van jouw huis

Gratis Waardebepaling

Als VBO makelaar Amsterdam bieden we je een vrijblijvende waardebepaling van jouw woning. Een waardebepaling is een belangrijke eerste stap in het verkoopproces: we adviseren je graag over de verkoopprijs en het verkooptraject van jouw woning. iQ Makelaars Amsterdam werkt op basis van No Cure No Pay, waardoor wij net als jij gebaat bij een realistische vraagprijs. Bij VBO makelaar iQ Makelaars Amsterdam ontvang je daarom altijd eerlijk en reëel advies bij het verkopen van jouw huis. Vraag nu een gratis waardebepaling aan bij iQ Makelaars, dé No Cure No Pay VBO makelaar van Amsterdam!

Vraag een waardebepaling aan

Contact | VBO Makelaar Amsterdam

iQ Makelaars is dé professionele VBO Makelaar in Amsterdam. Wacht niet langer, en neem contact op met iQ Makelaars Amsterdam. We vertellen je graag meer over wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Verstuur

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Amsterdam
Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020 - 7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.