Verkoopmakelaar Amsterdam

Wil je jouw huis verkopen in Amsterdam? Schakel dan de hulp in van
iQ Makelaars Amsterdam, dé professionele en ervaren verkoopmakelaar! Als verkoopmakelaar houden we jouw belangen voor ogen, en doen we er alles aan om jouw huis te verkopen tegen de allerbeste prijs. We zetten onze kennis van de lokale woningmarkt graag in om voor jou de beste resultaten te behalen!

Neem vrijblijvend contact op

Verkoopmakelaar amsterdam

De voordelen van iQ Makelaars als jouw verkoopmakelaar:

  • Ervaren makelaar met kennis van lokale markt
  • Werkwijze op basis van No Cure No Pay
  • Specialisatie in online marketing
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding
  • Altijd een scherp makelaarstarief

Huis verkopen: waardebepaling

Een huis verkopen in Amsterdam begint met de gratis waardebepaling van iQ Makelaars Amsterdam. Met onze waardebepaling stellen we vast voor welke prijs jouw woning een realistische kans maakt om verkocht te worden, en dat binnen 48 uur. Wanneer onze verkoopmakelaar in Amsterdam langskomt voor de waardebepaling, neemt deze de woning op en worden de mogelijkheden met jou besproken. Als verkoopmakelaar werkt iQ Makelaars Amsterdam altijd op basis van No Cure No Pay, waardoor je verzekerd bent van eerlijk advies. Ook daarom kies je voor iQ Makelaars als jouw verkoopmakelaar!

Gratis waardebepaling

Marketing door verkoopmakelaar

iQ Makelaars Amsterdam haalt alles uit de kast om jouw woning te verkopen. We werken met een uitgebreide marketingstrategie, en adverteren jouw huis via verschillende woningplatforms en advertentiekanalen, waaronder Funda en Google Ads. Voor deze advertenties schrijft jouw verkoopmakelaar een pakkende tekst, en bovendien verzorgen we professionele fotografie. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk geïnteresseerden de woning kunnen bekijken, hanteren wij een flexibele werkwijze: bezichtigen op zaterdag of in de avond is voor ons heel gewoon.

Meer over onze marketing

Wat is jouw woning in Amsterdam waard?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Contactformulier | Huis verkopen met iQ Makelaars Amsterdam als verkoopmakelaar

Meer weten over iQ Makelaars als verkoopmakelaar? Vul onderstaand formulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Amsterdam
Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020 - 7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.