Huis op Funda plaatsen

Wil jij jouw huis op Funda zetten? Hiervoor heb je de hulp van een makelaar nodig. iQ Makelaars Amsterdam werkt met een uitgebreide marketingstrategie, en zorgt dan ook voor een prominente plaatsing op Funda en andere woningwebsites. Zo zorgen we brengen we jouw woning breed onder de aandacht, waardoor de kansen op snelle verkoop vergroot worden. Door onze unieke werkwijze en specialisatie in marketing maken we bij iQ Makelaars Amsterdam écht het verschil.

Neem gerust contact met ons op

Huis op funda

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Amsterdam?

  • Jouw woning prominent op Funda
  • Specialist in online marketing
  • Flexibel beschikbaar: ook buiten kantooruren
  • Veel kennis van de lokale markt
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Huis Funda Amsterdam

Jouw huis op Funda: onze werkwijze

Funda heeft een belangrijke plek in de marketingstrategie van iQ Makelaars Amsterdam: 70% van de online aandacht voor jouw woning wordt op Funda gegenereerd. We richten dan ook een aansprekende verkoopadvertentie in, met een pakkende tekst en mooie fotografie. Het kantoor van iQ Makelaars is aangesloten bij brancheorganisatie VBO Makelaars, waardoor wij een directe koppeling met Funda hebben en jouw huis direct op Funda kunnen plaatsen.

iQ Makelaars Amsterdam werkt altijd op basis van No Cure, No Pay: je betaalt geen intrekkingskosten! Hierdoor ontvang je altijd eerlijk en realistisch advies. Wil jij jouw huis verkopen via Funda? Neem dan snel contact op met iQ Makelaars Amsterdam: dé No Cure No Pay makelaar. 

Neem contact met ons op

Moderne marketing voor jouw huis

Natuurlijk wordt een groot deel van de exposure voor jouw woning door Funda gegenereerd, maar iQ Makelaars Amsterdam gaat altijd een stap verder. We zetten moderne marketing in om jouw huis zo goed mogelijk te verkopen, bijvoorbeeld in de vorm van campagnes via Google en sociale media. Ook hebben we een eigen landelijke platform ontworpen voor buitenlandse huizenzoekers. Zo krijgt jouw woning alle aandacht die nodig is voor snelle en succesvolle verkoop!

Meer over onze marketing

 

Marketing

Onze makelaarstarieven

Benieuwd naar de kosten die bij het verkopen van jouw huis komen kijken? Neem contact op met iQ Makelaars Amsterdam, of vraag direct een gratis waardebepaling aan.

Contact met onze makelaars  Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Amsterdam
Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020 - 7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.