Kosten makelaar Amsterdam

Welke makelaarskosten als ik mijn huis verkoop?

De tarieven die makelaars vragen voor het aankopen of verkopen van een woning kunnen onderling sterk verschillen. Er is geen wetgeving omtrent de makelaarskosten die een makelaarskantoor mag vragen, en dus rekent elke makelaar zijn eigen tarieven. Het is belangrijk om niet alleen kritisch te kijken naar de kosten voor een makelaar, maar vooral ook naar de diensten die je ervoor terugkrijgt. De kosten van een goede makelaar zijn het vrijwel altijd waard, en verdienen zich dubbel en dwars terug!

Neem vrijblijvend contact op

 

Makelaarskosten Amsterdam

De 5 zekerheden van iQ Makelaars Amsterdam:

  • De beste verkoopprijs voor jouw woning
  • De beste aandacht voor je huis, online en offline
  • Meeste flexibiliteit, bijvoorbeeld in bezichtigingen
  • Fanatiek en enthousiast makelaarsteam 
  • Zekerheid van 100% klanttevredenheid

Meer informatie

Courtage makelaar amsterdam

Courtage iQ Makelaars Amsterdam

De vergoeding die je aan een makelaar betaalt wordt ook wel courtage genoemd. Bij iQ Makelaars Amsterdam rekenen we deze courtage als percentage over de uiteindelijke verkoopprijs. We werken niet met een vast courtage percentage, maar stemmen dit af op jouw persoonlijke situatie. Elke woning krijgt een unieke verkoopstrategie op maat. In overleg met jou bepalen we wat jij van ons verwacht, en of er wellicht zaken zijn waar je zelf verantwoordelijk voor wilt zijn. De verkoopstrategie voor het verkopen van jouw huis heeft uiteraard effect op het uiteindelijke kostenplaatje.

Bij iQ Makelaars Amsterdam is het al mogelijk om jouw woning te verkopen vanaf een courtage van 1% inclusief btw. We stellen definitieve percentage vast in de uitwerking van de waardebepaling, waardoor je van tevoren weet waar je aan toe bent. 

Makelaarskosten: No Cure No Pay-makelaar

Bij iQ Makelaars Amsterdam werken op we met een No Cure No Pay werkwijze. Dit houdt in dat jij pas hoeft te betalen zodra we jouw woning daadwerkelijk verkocht hebben. Doordat wij ook gebaat zijn bij het beste verkoopresultaat ontvang je bij ons altijd eerlijk en transparant advies, bijvoorbeeld middels onze waardebepaling. Bovendien beginnen we pas aan een verkoopopdracht als wij er vertrouwen in hebben dat wij de woning kunnen verkopen. Ook daarom kies je voor iQ Makelaars Amsterdam bij het verkopen van jouw huis!

Meer over onze werkwijze

Kosten makelaar amsterdam

Onze makelaarstarieven

Benieuwd naar het kostenplaatje bij aankoop of verkoop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.  

Direct contact opnemen  Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Contact

iQ Makelaars Amsterdam
Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020 - 7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.