Beste Makelaar Grachtengordel

De Amsterdamse Grachtengordel met zijn mooie bruggen en historische panden is uiteindelijk misschien wel waar Amsterdam het meest bekend om staat. Droom jij ervan om een huis te kopen aan de Amsterdamse grachten? Of heb je een huis aan de grachten dat je wilt verkopen? Dan ben je vast op zoek naar de beste makelaar voor jou. iQ Makelaars Amsterdam heeft veel ervaring met de Amsterdamse woningmarkt, en kan je daardoor perfect ondersteunen bij het kopen of verkopen van een huis aan de Amsterdamse Grachtengordel.

iQ Makelaars Amsterdam: onze 5 zekerheden

  • De beste verkoopprijs voor jouw¬†woning
  • De beste aandacht voor je huis, online en offline
  • Meeste flexibiliteit, bijvoorbeeld in bezichtigingen
  • Persoonlijk en gedreven makelaar
  • Zekerheid van 100% klanttevredenheid

makelaar grachtengordel

Marketingstrategie

Wanneer je jouw huis aan de Grachtengordel zo goed mogelijk in the picture wil zetten, is iQ Makelaars Amsterdam de beste makelaar voor jou. Wij specialiseren in online marketingtechnieken, en zorgen er hiermee voor dat jouw woning alle aandacht krijgt die het verdient. Met een aansprekende verkooptekst en foto’s creëren we een advertentie die woningzoekenden direct aanspreekt. Door deze advertentie te promoten via verschillende woningwebsites en andere kanalen is de juiste koper binnen no time gevonden! Bovendien organiseren we altijd een Open Huis en onbeperkt bezichtigingen als onderdeel van ons marketingplan.

Aankoop- en verkoopmakelaar

Bij iQ Makelaars Amsterdam kun je niet alleen terecht voor het verkopen van een woning aan de grachtengordel. Ook als aankoopmakelaar helpen we jou graag in je zoektocht, en zorgen we ervoor dat je nooit teveel betaalt voor jouw droomwoning. We bieden je advies en begeleiding tijdens bezichtigingen, en ook bij de onderhandelingen staan we uiteraard aan jouw zijde. Benieuwd waarom zoveel klanten ons als de beste makelaar Grachtengordel zien? Neem dan contact op, of kom langs voor een vrijblijvende kennismaking!

Contact | Beste Makelaar Grachtengordel

Op zoek naar de beste makelaar die goed bij je past? iQ Makelaars Amsterdam staat voor je klaar. Neem vrijblijvend contact op om erachter te komen wat wij voor jou kunnen betekenen

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Amsterdam
Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020 - 7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.