Beste Makelaar Amsterdam

Of je nou jouw woning wilt verkopen, of op zoek bent naar een appartement, grachtenpand, gezinswoning of villa, bij iQ Makelaars Amsterdam ben je aan het juiste adres. Een huis kopen of verkopen is een grote beslissing, en daarom is begeleiding van de beste makelaar Amsterdam verstandig. Wij zullen onszelf natuurlijk niet snel de beste makelaar noemen. Wat we je wel kunnen vertellen? Onze klanten beoordelen ons met een 9,7 gemiddeld. En daar zijn we best heel trots op.

Beste makelaar amsterdam

Amsterdamse woningmarkt

Als bruisende hoofdstad kent Amsterdam een gevarieerd woningaanbod, waardoor het zowel onder nationale als internationale woningzoekenden een enorm populaire locatie is. Ben jij van plan jouw huis te verkopen in Amsterdam? iQ Makelaars Amsterdam helpt je om de juiste keuzes te maken. Onze fanatieke en beste makelaars halen alles uit de kast om voor jou de beste resultaten te behalen! Dankzij onze specialisatie in online marketing en onze kennis van de woningmarkt weten we jouw huis in Amsterdam snel en veilig te verkopen.

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Amsterdam?

  • Specialist op de Amsterdamse woningmarkt
  • No Cure No Pay werkwijze
  • Altijd snel en flexibel beschikbaar
  • Zekerheid van 100% klanttevredenheid
  • Focus op online marketing

Lokale makelaar, landelijk netwerk

Als lokale makelaar weten we bij iQ Makelaars Amsterdam precies wat er nodig is om een huis in Amsterdam te kopen of verkopen. Onze lokale marktkennis komt altijd goed van pas, bijvoorbeeld tijdens het voeren van onderhandelingen. Tegelijkertijd is iQ Makelaars Amsterdam onderdeel van het landelijke merk iQ Makelaars, waardoor we ondersteuning hebben van een professionele juridische afdeling, marketingteam en IT-specialisten op het hoofdkantoor. Met deze combinatie van lokale kennis en een landelijk netwerk maken wij het verschil!

Contact | Beste Makelaar Amsterdam 

Op zoek naar de beste makelaar Amsterdam die bij jou past? Uiteindelijk is de beste makelaar iemand bij wie jij je helemaal thuis voelt. Neem gerust contact op voor meer informatie of een kennismaking met iQ Makelaars Amsterdam!

Verstuur

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Amsterdam
Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020 - 7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.